Creionul pentru sprancene

Sprancenele au o mare contributie si in comunicare, in mimica fetei: sprancene ridicate – inseamna mirare, sprancene incruntate – suparare, sprancene destinse – calm, o spranceana ridicata – ironie.

Un arc de cerc, frumos, ascendent, natural, echilibrat se poate obtine prin pensare. Prima operatiune de acest fel trebuie efectuata intr-un cabinet cosmetic, de catre un specialist, apoi va fi usor de pastrat forma. Folosind penseta, smulgeti firele ratacite printr-o miscare ferma, in directia cresterii firului de par. Sprancenele uscate sunt mult mai usor de pensat, evitandu-se alunecarea pensetei. Cateodata este nevoie de pensare pentru a corecta unele probleme estetice ale ochilor:

– cand ochii sunt prea apropiati sprancenele se vor pensa mai mult la baza;

– cand ochii sunt prea departati, se va pensa coada sprancenelor;

– cand ochii au pleoape cazute, se va insista cu pensarea cozii spancenei, astfel incat arcada sa fie mai mare.

Observati forma naturala a sprancenelor dumneavoastra si periati-le spre exterior. Unde este nevoie tundeti-le atent pentru a crea o linie dreapta.

Pentru blonde cea mai buna nuanta a sprancenelor este maro deschis.

Roscatelor li se recomanda maro inchis sau nuante de castaniu, in timp ce brunetelor le sta bine cu sprancene negre sau tonuri de maro inchis.

Sprancenele ideale sunt arcuite, ascendente, panate, dese, simetrice, naturale. Pentru a intretine sau a obtine toti acesti parametri este nevoie de o ingrijire sustinuta.

4 pasi pentru gasirea formei perfecte:

Pasul 1: Uitati-va atent in oglinda. Lipiti vertical un creion de exteriorul unei nari si observati unde se intalneste acesta cu spranceana. Acesta este locul de unde ea ar trebui sa inceapa. Pensati spatiul astfel obtinut dintre cele doua sprancene.

Pasul 2: Pentru a gasi arcada perfecta mutati creionul astfel incat el sa treaca prin partea exterioara a pupilei. Locul in care creionul intalneste spranceana va fi partea cea mai inalta a arcadei. Repetati pentru celalalt ochi.

Pasul 3: Deplasati creionul astfel incat el sa treaca prin coltul exterior al ochiului. Acesta este locul in care spranceana trebuie sa se termine.

Pasul 4: Dupa ce ati finisat forma finala a sprancenei, folositi un creion pentru sprancene si umpleti spatiile dintre firele de par (asta in cazul in care nu aveti niste sprancene foarte dese). Incepeti din interiorul sprancenelor si trasatii linii scurte si subtiri asemanatoare firului de par.
 
 
 

Reclame
Scrie un comentariu

Lasa un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s